Mega Fortune, en grym spelautomat och mina nervers mardröm

Mega Fortune, spelautomaten som delar ut de största vinsterna på nätet, där har ni ämnet för dagens inlägg. Mega Fortune, ja ni hör ju bara på namnet. Känslan av att ha chansen att vinna så snuskigt stora summor gör vem som helst skakis. Slotten som ofta delar ut vinster på över 100 miljoner kronor är en av mina favorit slots, och den har betalat sin väg in i många svenskars hjärtan med bra grafik, sköna ljudeffekter och framför allt, stora vinster.

Temat för slotten är pengar och lyx. Stora lyxjakter, rolexklockor, champagneflaskor och stora pengar. Det som dock gör spelet så spännande är bonusspelet där du kan vinna mega fortune jackpotten. Det funkar såhär: Få 3 BONUS symboler och du får spela bonusspelet. Bonusspelet betsår av tre hjul, och där innersta hjulet/nivån är jackpotten. På de olika hjulen finns pilar, som du ska matcha med pilarna på hjulet innanför. Du ska alltså stoppa det snurrande hjulet så att det stannar på rätt ställe, och du får fortsätta spela din väg inåt, mot jackpotten. Man kan säga att bonusspelet ser lite ut som ett klassiskt bingolotto hjul. Ett tips: Mega Fortune finns oftast inte på nya casinon utan finns bara på större sajter. Därför kan det vara värt att välja ett äldre alternativ om du vill jaga jackpottar.

Största vinsten på Mega Fortune

Största vinsten på denna jackpott spelautomat står en vid tillfället 20 årig norrman för. Enligt ryktet kom han hemsläpandes lite smålullig efter en kväll på krogen och spelade lite mega fortune med free spins från Betsson.com. På free spinsen vann han några kronor att spinna vidare för och då träffade han bonusspelet. Det som sedan händer är att han vinner 11 miljoner euro, ca 100 miljoner kronor. Betsson har tagit ut en film från hur det såg ut i player view när han vann jackpotten. Filmen kan du se här nedan.

Det var allt jag hade för idag. Har du frågor angående Mega fortune spelautomaten så kontakta mig här 🙂

2 thoughts on “Mega Fortune, en grym spelautomat och mina nervers mardröm

  1. Mega Fortune är min favorit spelautomat!! Kul att du har börjat blogga Slajd ;-).

  2. Vad kul att höra! Tack så mycket, känns kul att jag redan fått en läsare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *