Webbutiker i nischen hjälpmedel

I dagens läge så hittar man inte många webbutiker som har ett brett utbud av hjälpmedel som produkter. Behovet ökar eftersom allt fler personer blir äldre samt behöver hjälpmedel för att underlätta i vardagen.

Jag har hittat den bästa webbutiken som erbjuder hjälpmedel till äldre. Utbudet av smarta och snygga produkter är stort samt även enkelt och säkert att handla online! Levamer AB har levererat hjälpmedel hem till brevlådan sedan 2010.

Med åren så har jag blivit äldre och även om man blir klokare med åldern så tycker jag att man använder sig av allt för få hjälpmedel. Det finns en mängd olika produkter för att underlätta vardagen och jag vill tipsa om ett företag som har de flesta hjälpmedel man söker.

Hjälpmedel i webbutik hos Levamer AB

Levamer erbjuder och säljer väldigt snygga och smarta hjälpmedel som underlättar livet i vardagen för gamla som unga. Deras produkter är mycket snygga och stilrena med en design som passar varje person i alla typer av hushåll.

Den stora målgruppen för hjälpmedel är äldre personer eller för anhöriga som vill hitta produkter till sina nära och kära. Levamer AB erbjuder inte bara hjälpmedel utan även tips, idéer och länkar till i förstahand sin målgrupp men även till andra intresserade.

I dagsläget så säljs hjälpmedel till behövande av företag som riktar sin verksamhet till vården, landsting och institutioner. Hjälpmedlen sälj och marknadsförs som hjälpmedel tillsammans med kryckor och andra hjälpmedel relaterade produkter.

Hjälpmedelscentralen är ett sammansatt namn för de olika ställen i landet man kan idag hitta hjälpmedel på och detta är via landstinget.

Vad Levamer AB gör annorlunda är att dem säljer sina produkter enkelt i sin webbshop direkt till privatpersoner vilket gör hela processen snabbare och enklare för konsumenten att få det hen behöver.

Hjälpmedel på Internet

Enklare hjälpmedel som kostar runt 200kr ska förskrivas utav landstinget. Vad utvecklingen går emot är att dessa kostnader kommer att betalas direkt av konsumenten vilket gör att marknaden för hjälpmedel på internet förändras.

Via internet så går det att sälja hjälpmedel direkt till slutkonsumenten och den äldre personen får produkter av kvalité och inte produkter som har köpts upp i stora upphandlingar.

Man måste anpassa om marknadsföringen till privatkonsumenten vilket Levamer AB har gjort för att följa utvecklingen. Ex en 70 åring har andra behov än en 90 åring vilket man innan Levamer AB fanns på marknaden inte har tänkt på.

Tills dagens datum så har jag ej sätt någon större förändring på att de större aktörerna håller på att anpassa sig till den nya hjälpmedel marknaden. Vad som ses är att det dyker upp ett fåtal hjälpmedel i detaljhandlar som hos Apoteket.

One thought on “Webbutiker i nischen hjälpmedel

  1. Behövde få skriva av mig mina tankar gällande hjälpmedel på internet marknaden. Hoppas att ni även tycker detta är intressant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *